Engagement session (avagy e-session) magyarul eljegyzési, jegyes fotózás vagy páros fotózás.

Egy kedves, hangulatos fotósorozat a jegyes párról, melyet általában néhány héttel az esküvő előtt készítünk, de természetesen akár 1-2 évvel az esküvő előtt is elkészülhetnek ezek a fotók (akár a konkrét eljegyzés időpontjában is).

Tapasztalataim szerint ezek a fotózások mindig nagyon jó hangulatban telnek, még a párokon sem látszik az esküvő izgalma, az elkészült képek pedig mindig nagy örömöt okoznak a párnak.

És van még egy dolog amiért nagyon hasznos egy ilyen fotózás: a fotós és a pár kicsit jobban megismerkedik egymással, ki lehet próbálni, milyen egy fotózás, hogy dolgozik a választott fotós. Így az esküvő napján már jó ismerősként üdvözölhetitek egymást, és Ti sem fogtok izgulni a fotózás miatt, hiszen már tudni fogjátok, mire számíthattok.

Végezetül, csak, hogy egy apró ötletet adjak: a jegyesfotózás alatt elkészült képekből az esküvőn akár egy zenés diavetítést is lehet csinálni a násznépnek, a siker garantált!

Jegyes fotózás Szeged, Győr, Sopron, Békéscsaba, Orosháza, Kecskemét, Baja, Pécs, Keszthely, Nagykanizsa, Szolnok, Veszprém, Székesfehérvár, Kaposvár, Budapest, Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza városokban és környékükön kérhető. 


Jegyesfotózás normál csomag


Jegyes páros fotózás ár: 14.900 Ft.

A csomag a következőket tartalmazza:

1 órás fotózás az esküvő előtt pár héttel

1 szabadtéri helyszínen

100 kép készül amit megkaptok digitális teljes felbontásban


Esküvői fotózás árajánlat kérése:
A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!

Esküvői fotós ajándék jegyes fotózással Mosonmagyaróvár és elérhető árakon bárhol az országban. Esküvői fotós művészi igényességgel kedvező árakon. Horváth András fotós. Tel:+36 20 211 40 45. E-mail: eskuvofotozas@gmail.com