KISMAMA FOTÓZÁS MOSONMAGYARÓVÁRON:

A kismama fotózás ajándékutalvány megvásárolható. Igény szerint felhasználható 2 órás fotózásra 1-2 helyszinen és 1-2 szettben. Ennek a fajta fényképezésnek velejárója az intimitás és a szépség. Van egy bizonyos fény, amivel csak az állapotos nők rendelkeznek és ezt érdemes megörökíteni. Művészi és természetes fotókat szeretek készíteni a kismamákról – a kevesebb több elvet követve.

A STÍLUSOM

A stílusom letisztult, elegáns, tiszta. Semmilyen vagy csak minimális kelléket használok, és jellemzően természetes fénnyel dolgozom.

TERVEZÉS

A kismamafotózás jellemzően a 29. és a 36. hét között történik, de természetesen ettől eltérő időpontokban is lehetséges a fotózás. Örömmel egyeztetek veled a lehetőségekről. Ikerterhességnél ez az időpont még korábbra tolódhat. Hívj mihamarabb és egyeztessünk időpontot, amilyen korán csak lehet.

KONZULTÁCIÓ

Minden fotózást megelőz egy előzetes konzultáció, melynek során megbeszéljük mit viselj, milyen beállításokat, megvilágítást használjunk, illetve megbeszélünk minden egyéni ötletet, kívánságot. Az átbeszélt közös fotózás lehetővé teszi, hogy időtálló portrékat és olyan képeket készítsünk, amiről minden kismama álmodik.

RETUSÁLÁS

A professzionális retusálás a csomagod része, nem kell aggódnod a bőrhibák, terhességi csíkok és a hasonló tökéletlenségek miatt. A retusálást gondosan és minden részletre kiterjedően végzem el. Nem szeretnélek átváltoztatni valakivé, aki nem vagy, hanem arra törekszem, hogy különleges és meggyőző képeket kapj kézhez, amik jól visszaadják saját szépségedet.

DISZKRÉCIÓ

A fotózásodon készült felvételeket semmilyen körülmények között sem használom semmilyen célra sem az engedélyed nélkül.