NŐI PORTRÉ PORTFÓLIÓ FOTÓZÁS MOSONMAGYARÓVÁRON

Női portfólió fotózás Mosonmagyaróváron művészi igényességgel. Női portré fotózás. Portfólió készítés Mosonmagyaróvár.

Ha nem tudod, milyen ajándékkal lepd meg barátodat vagy szeretteidet, adj nekik egy modellportfólió fotózás kupont ajándékként!

Szigorúan véve a divat és modell fotózás nem a kamerákról, a fényekről szól, sokkal inkább a női szépség eszenciájának megragadásáról, vizuális kísérlet annak megragadására, hogy mi tesz vonzóvá egy nőt. Fotóim igyekeznek megragadni bizonyos hangulatot, benső kisugárzást, személyiséget, a lelket.

Véleményem szerint a női szépség bemutatásához, és az igazi portréfotózáshoz nagyon fontos az a kontaktus modell és fotós között, melynek következménye a szemet gyönyörködtető fotó. Minden esetben igyekszem megismerni a modell személyiségét és igyekszem összhangba kerülni a modellel.

„A portfólió olyan dokumentumok gyűjteménye, amelyek megvilágítják valakinek egy adott területen szerzett tudását, jártasságát, hozzáállását”

A jó modell portfólió nem csak a különféle öltözékekről, illetve hátterekről szól, sokkal inkább a hangulatról, a szerepről, a modellről, annak színészi képességéről. Ha egy reklámfotózáshoz, vagy bármilyen kommunikációs anyag elkészítéséhez modellt keresnek, akkor elsősorban az a modell lesz a nyerő, aki leginkább azonosulni tud a szereppel, aki leginkább megfelel a fotó, film üzenetének. A modellkedés tulajdonképpen egyfajta szerepjáték, jó esetben színészi tehetség szükséges hozzá. Ebből adódóan kézenfekvő, hogy az a jó modell portfólió, amely a modellt többféle hangulatban, hangulati elemmel, többféle szerepben mutatja be. Természetesen a külső megjelenés, mozgás, illetve ápoltság fontos, de nem elhanyagolható az empatikus képesség.

Tapasztalatból tudom, hogy nem szükséges modellnek lenni ahhoz, hogy valaki albumot akarjon készíttetni önmagáról. Kedves meglepetés lehet kedvesednek, párodnak egy szép aktkép amin nem csupán a meztelenség de a szépséged mellet a lelked, valódi éned is a képen marad. Milyennek szeret látni téged? Nem csupán a külső megjelenés hanem a benső értékek amik miatt szeret Ő? Vajon láttathatjuk e ezt egy fotón keresztül?