HORVÁTH ANDRÁS ESKÜVŐI FOTÓS

Horváth András esküvői fotós

Minden ember számára kiválaszt a sors egy utat, amit élete során be kell járnia. Az én utam a szépség és boldogság keresése. Ezt fürkészem mindenhol: a természetben, a művészetben, a nőkben, és a képeimben. Boldog akkor vagyok, ha az általam keresett szépség képeimből vissza tükröződik. Szeretem a boldogságot a jegyespárok,- a tisztaságot a gyermekek arcán. Munkám során a tökéletességre törekszem, de úgy hiszem, ez folytonos törekvés marad. Hiszek az alkotó munka erejében, a szárnyaló fantáziában, és abban, hogy képeimből látszódik mi szép nekem. HA

Horváth András esküvői fotós


Kérlek, olvassátok el rövid hitvallásomat az esküvői fotó készítését illetően: Az esküvő napja rendszerint mindig nagyon mozgalmas, annyi minden történik az előkeszülétektől kezdve az esküvőn át a lakodalomig, hogy szinte átélni is alig van idő. Ezért az én munkamódszerem az, hogy egy napra csak egy esküvői fotós munkát vállalok időkorlát nélkül, így egész nap a párral tudok lenni ha kell, és igyekszem megörökíteni azokat az édes pillanatokat amik később felejthetetlenné teszik ezt a szép napot. Túl azon hogy megfotózzuk a kötelező beállított képeket, szerintem, - és sok elégedett pár szerint is: a merev beállítások és pózolgatások helyett inkább egy szabad együttlétet, szituációt alakítunk ki, ahol a köztetek levő szerelem, vonzódás, vágy, szeretet mind-mind visszajön, vagy ahogy mondani szokták: átjön a képeken. Ennél nagyobb és felejthetetlenebb emlék nem is maradhat nektek és később a Gyermekeitek számára sem.


Tudom, hogy fényképezőgép minden családban van, de szerencsére a világ már rádöbbent arra hogy a digitális forradalom nem egyenlő azzal hogy bárki látásmód, kreativitás, gyakorlat, jó érzék, szép érzék, vizuális műveltség nélkül is tökéletes képeket készítsen mert az digitális.

Továbbá olyan esküvői fotóst válasszatok akinek tetszenek a munkái, aki szimpatikus, akivel szívesen eltöltetek majd egy napot aki nem feszélyez majd titeket amikor minden lépéseteken elkísér. Ez nagyon fontos, hiszen aki nem tudja elengedni magát és felszabadultan önmagát adni az a fotókon sem mutat jól!  


Üljünk le, ha van rá lehetőség még az esküvő előtt, és beszéljük át, mik is lennének az elvárásaitok. Hallgassuk meg egymás ötleteit, és javaslatait is, de ne az legyen a mérvadó, hogy mások hogyan szoktak esküvői fotókat készíteni, hanem, hogy nektek milyenek az álmaitok esküvői fotói. Ilyenkor fontos tisztázni az időpontokat, a helyszíneket, vagyis, hogy hol és mikor, milyen esküvői képek készüljenek.
Ez a beszélgetés egyébként nem csak a menyasszony és a vőlegény szempontjából fontos, hanem nekem, mint esküvői fotósnak, fényképésznek is lehetőséget ad arra, hogy közelebbről megismerkedjem veletek, ráérezzek a stílusotokra, a hozzátok legjobban illő fotók hangulatára.
Esküvői fotózás árajánlat kérése:
A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!

Esküvői fotós ajándék jegyes fotózással Mosonmagyaróvár és elérhető árakon bárhol az országban. Esküvői fotós művészi igényességgel kedvező árakon. Horváth András fotós. Tel:+36 20 211 40 45. E-mail: eskuvofotozas@gmail.com